20. april

Sarajevo City Center slavi deset godina kao najbolji tržni centar u regiji

Autor: Biznis.ba
Sarajevo City Center slavi deset godina kao najbolji tržni centar u regiji
Foto: Sarajevo City Centar

Proslava će biti posebna iz mnogo razloga, jer je rođendan naš, a poklon je vaš!

SCC, najprestižnije odredište za kupovinu i zabavu u regiji, sa zadovoljstvom vas poziva na proslavu svog desetog rođendana! Pridružite nam se u subotu, 20. aprila s početkom u 12 sati i uživajte u nezaboravnoj zabavi, iznenađenjima, poklonima i fantastičnim popustima!

Ova posebna proslava obilježava deset godina uspjeha, inovacija i nezaboravnih iskustava za naše vjerne posjetioce. Kao znak zahvalnosti, započinjemo veliku nagradnu igru sa sjajnim nagradama koje spremno čekaju da budu osvojene! Jer, ovaj rođendan je naš, a poklon je vaš!

Proslavu čini bogat i raznovrstan program koji će zadovoljiti svačiji ukus. Očekujte eko radionice, zabavu, živu muziku, plesne performanse, sportske aktivnosti, tombolu i poklone. Ne propustite priliku za sjajne popuste u našim trgovinama i uživanje u raznim iznenađenjima koje smo pripremili za vas!

TC Sarajevo City Center prostire se na više od 49,000 kvadrata, nudeći 180 trgovina sa svjetski poznatim brendovima visoke mode, sportske odjeće, dječije odjeće i tehnologije, pružajući vam jedinstveno iskustvo kupovine. Uz to, više od 15 ugostiteljskih objekata unutar SCC-a nude vrhunsku gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Ponosni smo što smo svakodnevni izbor za kupovinu, zabavu i opuštanje više od 25 hiljada građana.

Pridružite nam se u subotu, 20. aprila, i budite dio naše posebne proslave! Zajedno ćemo stvoriti nezaboravne trenutke u Sarajevo City Centru! I, ne brinite se za parkiranje - pet spratova podzemne garaže udobno će smjestiti sve vaše limene ljubimce, od 10 do 22 sata i to besplatno.

Za više informacija, posjetite web stranicu  ili zapratite na društvenim mrežama.