Novosti

Proširuje se funkcija prikačivanja poruka na WhatsAppu

Autor: Biznis.ba
Proširuje se funkcija prikačivanja poruka na WhatsAppu
Foto: Ilustracija

Korisnici WhatsAppa od sada mogu prikvačiti čak tri poruke u individualnim i grupnim razgovorima. Radi se o proširenju mogućnosti koja je prvobitno predstavljena još u decembru.

WhatsApp je još sredinom decembra dodao mogućnost prikačivanja jedne poruke na vrh individualnih ili grupnih razgovora, no sada su tu funkciju odlučili dodatno proširiti. Naime, izvršni direktor Mete, Mark Zuckerberg i voditelj WhatsAppa Will Cathcart, objavili su da korisnici od sada mogu prikvačiti čak tri poruke.

„Ako volite prikačiti poruke na vrh, još ćete više voljeti prikvačiti njih tri“, objavljeno je na službenom profilu WhatsAppa na X-u.

Korisnici, podsjetimo, mogu prikačiti različite vrste poruka, uključujući tekst, slike i ankete. Da bi prikvačili poruku, potrebno je dugo držati i na izborniku odabrati opciju „Pin“ te zatim odabrati vrijeme dodatnog isticanja, prenosi Bug hr. 

Poruka je prema zadanim postavkama prikačena sedam dana, ali se može prikvačiti i na 24 sata te 30 dana. Nakon što zadano vrijeme prođe, ona će se automatski otkačiti ako je već neko nije otkačio ručo.

Što se tiče grupnih razgovorima, administratori imaju ovlasti dopuštati članovima da prikače poruku.