Od 12. do 14. oktobra

Turistička zajednica HNK-a na sajmu u Italiji

image Mostar

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona predstavila je sve segmente turističke ponude Hercegovine te novi turistički projekt "Agroturizam Hercegovina" na međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 12. do 14. oktobra talijanskom gradu Rimini, priopćeno je iz Turističke zajednice HNK-a.

Međunarodni sajam turizma se profilirao posljednjih godina kao najznačajnija burza za profesionalce u oblasti turizma, a svake godine ima veće značenje te okuplja oko 2400 izlagača iz 100 zemalja.

Ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša HNK-a Ajdin Teletović predstavio je na sajmu Turistički brend "Hercegovina".

Osim toga, značajan doprinos prezentaciji turističke ponude u Hercegovini doprinijela je i turistička agencija "Fortuna" koja je prisutna na štandu TZ HNK-a. 

TTG Incontri je najvažniji međunarodni B2B sajam posvećen turizmu u Italiji. Sajam je tržište za pregovore, umrežavanje i biznis između talijanskih i međunarodnih poduzeća i posrednika za turističke proizvode. Veliki je događaj za sve stručnjake u tom sektoru, kako bi razumjeli performanse tržišta, predstavili novitete te stekli uvid u trendove i saznali kako se sektor razvija, navodi se u priopćenju.

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Priča o uspjehu

Violeta: Najbolji primjer kako vrijednim radom i inovacijama uspjeti u našim uslovima privređivanja

Kompanija Violeta iz Gruda vjerovatno je najpozitivnija poslovna priča u našoj zemlji u posljednjih petnaestak godina. Sami počeci su bili izazovni i teški, ali uz dobre i pravovremene poslovne odluke ubrzo su postali lideri u kategoriji higijenskih potrepština. Nedavno smo ih posjetili sa željom da saznamo tajnu njihovog uspjeha.