BUDVA

Uspješna turistička sezona Crne Gore

image Foto: Ministar održivog razvoja i turizma, Predrag Sekulić

Prognoze da će ove godine Crna Gora imati uspješnu turističku sezonu se ostvaruju, saopštio je ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić. On je naveo da sezonu, pored dobre posjete, karakterišu i visok nivo kvaliteta turističke usluge i dobri gosti.

On je naveo da sezonu, pored dobre posjete, karakterišu i visok nivo kvaliteta turističke usluge i dobri gosti.

Komentarišući odluku Crnogorskog turističkog udruženja (CTU) da će od 15. augusta samostalno nastupati na stranom tržištu, Sekulić je rekao da razumije ljutnju CTU, ali sa druge strane smatra da ne bi trebalo da rade ishitrene poteze.
 
"Mislim da ćemo, prije ili kasnije, ponovo nastupati zajedno. Jer sve su to naši dragi prijatelji sa kojima imamo izuzetno korektne i dobre odnose", kazao je Sekulioć agenciji Mina-business tokom svečanosti povodom Dana državnosti Crne Gore i Dana Turističke organizacije Budva (TOB), prenosi SEEbiz.eu.
 
On se nada da čim prođe turistička sezona, da će se zajedno rješavati problemi uočeni tokom sezone.
 
"Isto tako se nadam da ćemo zajedno nastupati na svim sajmovima jer smatram da nama ne bi bilo lijepo bez njih, a njima ne bi bilo lijepo bez nas", ocijenio je Sekulić.
 
Predsjednik Opštine Budva, Lazar Rađenović, smatra da je Turistička organizacija Budve (TOB) jedan od najvažnijih subjekata koji se bavi kvalitetnom pripremom turističke sezone.
 
"Proslava Dana TOB dobar je povod da pohvalimo te aktivnosti, koje su prethodile turističkoj sezoni za koju već sada možemo reći da će biti uspješna", kazao je Rađenović koji očekuje da će ovogodišnjom turističkom sezonom biti zadovoljni, kako predstavniici turističke privrede tako i građani Budve.

 

Biznis.ba

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Porodica Vuković

FOTO: Proizvodili cvijeće iz nužde, danas respektabilni proizvođači

Goran Vuković iz Gomjenice kod Prijedora već petnaest godina zajedno sa porodicom uzgaja cvijeće i povrće. Ni on, ni supruga nisu imali zaposlenje i odlučili su da se bave proizvodnjom cvijeća. Imaju dvije odrasle kćerke koje im pomažu u poslu, a s njima rade i Goranov brat i snaha.