Bh. kompanija Compact Invest

Projekt Sarajevo Waves predstavljen u Abu Dhabiju na najvećem sajmu nekretnina

image

Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest predstavila je projekt Sarajevo Waves na najvećem sajmu nekretnina u svijetu koji održava se od 17. do 19. aprila u Abu Dhabiju.

Ovogodišnji sajam okupio je učesnike iz 62 države svijeta, a očekuje se više od 200.000 posjetilaca. Veliki broj kompanija iz cijelog svijeta došao je na sajam kako bi što bolje predstavili svoj projekt i privukli što veći broj interesanata.

Predstavnici Compact Investa na čelu sa investitorom Sultanom Alhannahom i direktorom odjela za marketing i prodaju Khaledom Ruyazqatom predstavili su projekt Sarajevo Waves, stambeno poslovni kompleks na Ilidži (Otes), koji nudi kvalitetu života u prirodnom okruženju.

 - Cilj odlaska na sajam je predstaviti BiH kao turističku destinaciju sa komforom i kvalitetom življenja. Smatramo da je BiH jedna od najljepših destinacija svijeta, a sajam u Abu Dhabiju idealna je prilika da svijetu na jednom mjestu predstavimo ljepote Bosne - kazali su predstavnici Compact Investa.  

Nagradom Asocijacije arhitekata BiH za realiaciju projekta za 2015. godinu, kako su dodali, potvrđeno je da rade domaći projekt na svjetskom nivou.

 - Sajam u Abu Dhabiju samo je jedna od naših destinacija, a cilj nam je biti gosti, odnosno  prezentator kompleksa Sarajevo Waves u cijeloj Evropi i svijetu - navode iz Compact Investa.

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Porodica Vuković

FOTO: Proizvodili cvijeće iz nužde, danas respektabilni proizvođači

Goran Vuković iz Gomjenice kod Prijedora već petnaest godina zajedno sa porodicom uzgaja cvijeće i povrće. Ni on, ni supruga nisu imali zaposlenje i odlučili su da se bave proizvodnjom cvijeća. Imaju dvije odrasle kćerke koje im pomažu u poslu, a s njima rade i Goranov brat i snaha.