Najbolje mjesto za rad

Bimal najpoželjniji poslodavac u prehrambenom sektoru

image

Brčanska fabrika Bimal je na osnovu tromjesečnog istraživanja i glasanja posjetilaca portala Posao.ba izabrana za najpoželjnijeg poslodavca Bosne i Hercegovine u prehrambenom sektoru.

Na večerašnjoj svečanosti dodjele priznanja u Sarajevu, bh. javnost je prepoznala kompaniju Bimal kao najbolje mjesto za rad.

Direktorica Korporativnih komunikacija Studen Holdinga Nataša Pucar izjavila je da je za Bimal brend poslodavca direktnoj vezi sa reputacijom kompanije, stoga su ponosni što već drugi put nose titulu najpoželjnijeg poslodavca.

Iz fabrike za proizvodnju jestivog ulja Bimal navode da je njihova najvažnija prednost poslovanje u okviru međunarodne poslovne grupe Studen Holding u čijem sastavu radi više od 30 kompanija u svijetu.

Također, ističu da je trenutan broj zaposlenih u Brčkom 235, a da je prosjek godina u kompaniji 40, čime je data prednost profesionalnom razvoju mladih kadrova kojima su povjerene i brojne menadžerske pozicije, saopćeno je iz Bimala.

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Dijaspora investira

Nada u povratak: Almir Hodžić u Trnopolju proizvodi stočnu hranu

Almira Hodžića pronalazimo na farmi u Trnopolju. Posljednjih dana radi intenzivno na pripremama za izgradnju objekta i silosa koji će služiti za proizvodnju stočne hrane pri kompaniji FANA Arifagić.