Novi izgled nektara za 145. rođendan

"Banjalučka pivara" proslavila veliki jubilej

image

"Banjalučka pivara" svečano je obilježila 145 godina postojanja i povodom ovog značajnog jubileja predstavila je novi izgled nektar piva, etiketu koja simbolizuje 145 godina dugu tradiciju kvaliteta.

Pivara, u kojoj je zaposleno oko 270 radnika, svoj jubilej obilježila je kao jedan od najstarijih industrijskih kolektiva u Banjaluci i jedna od najvećih kompanija prehrambene industrije RS i BiH.

Nikolas Peni, generalni direktor "Banjalučke pivare", izrazio je uvjerenje da je svih ovih godina proizvedeno oko pet milijardi flaša omiljenog piva.

"Novi izgled nektara inspirisan je dugom tradicijom pivarstva na ovim prostorima i gradom u kojem je nastao te predstavlja poklon 'Banjalučke pivare' svim vjernim potrošačima povodom 145 godina postojanja", kazao je Peni.

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, rekao je kako je "Banjalučka pivara" od višestrukog značaja za grad Banjaluku.

"Ona spada u red uspješnih privrednih kolektiva koji redovno izmiruju obaveze prema zaposlenima i državi. Ujedno je aktivni učesnik svih društvenih događaja u Banjaluci i van nje", istakao je Radojičić i naglasio da je pivara oslonac brojnim sportskim klubovima i organizacijama u gradu na Vrbasu.

Obilježavanjem jubileja "Banjalučka pivara" slavi dugu tradiciju pivarstva koja je okosnica razvoja Banjaluke i cijele regije, a za uspjeh najpoznatijeg proizvoda zaslužna je originalna receptura. Najviši standardi kvaliteta, najkvalitetniji ječam i najsavremenija tehnologija proizvodnje piva prepoznati su i van granica RS i BiH. Tako je nektar pivo dobitnik brojnih zlatnih medalja i nagrada za kvalitet na evropskim i regionalnim sajmovima, a nosilac je i prestižne titule "Superbrend" za tržište BiH. "Banjalučka pivara" svoje poslovanje usmjerava prema željama svojih potrošača i u potpunosti je posvećena napretku i poboljšanju kvaliteta.

Biznis.ba / NN

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Porodica Vuković

FOTO: Proizvodili cvijeće iz nužde, danas respektabilni proizvođači

Goran Vuković iz Gomjenice kod Prijedora već petnaest godina zajedno sa porodicom uzgaja cvijeće i povrće. Ni on, ni supruga nisu imali zaposlenje i odlučili su da se bave proizvodnjom cvijeća. Imaju dvije odrasle kćerke koje im pomažu u poslu, a s njima rade i Goranov brat i snaha.