Potpisani ugovori

Kompanija Milkos sponzor fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar

image

Kompanija Milkos danas je potpisala sponzorske ugovore s dva najveća sarajevska fudbalska kluba - Sarajevom i Željezničarom.

-Drago nam je  da u okviru svojih mogućnosti možemo podržati naše klubove. Također, pružamo podršku i školama fudbala u našim najvećim klubovima i na taj način nastojimo pružiti podršku djeci i mladima. Nastavljamo raditi u skladu sa našim opredjeljenjem da su mladi najvažniji segment u zemlji i da treba raditi na njihovom uzdizanju kroz razne segmente, kao sto u ovom slučaju radimo kroz sport - izjavio je direktor Milkosa Adin Fakić.

Predstavnici FK Željezničar i FK Sarajevo su istakli kako je ovaj vid podrške  jako bitan za dalje uspjehe domaćih klubova.

- Marketinška strategija kluba jeste da se vežemo uz najbolje i najpoznatiji brendove - kazao je Alen Hujić, predsjednik uprave FK Sarajevo.

Zadovoljan novom suradnjom je i Emir Dobrača, marketing menadžer FK Željezničar, koji smatra da je klub pravi partner.

Također, Milkos je sa svojom prirodnom izvorskom vodom Ella podržao Program osnaživanja zdravlja žena u BiH, na način da je od kupovine svake boce vode 10% novca usmjereno za borbu za rano otkrivanje karcinoma dojke. U 2017. godini je na ovaj način prikupljeno 28.000 KM.

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Dijaspora investira

Nada u povratak: Almir Hodžić u Trnopolju proizvodi stočnu hranu

Almira Hodžića pronalazimo na farmi u Trnopolju. Posljednjih dana radi intenzivno na pripremama za izgradnju objekta i silosa koji će služiti za proizvodnju stočne hrane pri kompaniji FANA Arifagić.