Kompanija Bosnaplod

Bosanskohercegovački brend 'Kulin' na tržištu Dubaija

image

Kompanija Bosnaplod koja je protekle godine na bh. tržište lansirala liniju sokova i džemova ''Kulin'', najavljuje nove uspješne investicije i projekte. Tako će se u februaru ovi domaći sokovi i džemovi naći na policama prodajnih objekata u Dubaiju.

- Predstavljanje naše kompanije na najvećem svjetskom sajmu prehrane Anuga urodilo je plodom i  zaista smo ponosni što će se vrhunski bosanskohercegovački proizvodi naći u prodajnim objektima u Dubaiju. Sve ovo je rezultat velikog truda i rada svih uposlenika Bosnaploda. Naravno, nastavljamo s intenzivnim radom tako da već možemo najaviti da ćemo u godini ispred nas dodatno investirati u proizvodne pogone, njihovu modernizaciju i proširenje kapaciteta - istakao je Benjamin Vukotić, direktor društva Bosnaplod d.o.o.

Osim toga, linija "Kulin" proizvoda već od ovog mjeseca postat će bogatija.  Iz Bosnaploda najavljuju da se u njihovim pogonima već uveliko radi i na novim okusima i recepturama kojima će iznenaditi i obradovati sve ljubitelje "Kulina", a na proljeće će predstaviti i nešto sasvim novo na bosanskohercegovačkom tržištu, premium verziju soka.

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Porodica Vuković

FOTO: Proizvodili cvijeće iz nužde, danas respektabilni proizvođači

Goran Vuković iz Gomjenice kod Prijedora već petnaest godina zajedno sa porodicom uzgaja cvijeće i povrće. Ni on, ni supruga nisu imali zaposlenje i odlučili su da se bave proizvodnjom cvijeća. Imaju dvije odrasle kćerke koje im pomažu u poslu, a s njima rade i Goranov brat i snaha.