Tradicionalni dan

Porodični dan u Bosnalijeku: Zlatnici za troje zaposlenih sa 25 godina radnog staža

image Bosnalijek

U krugu najveće bosanskohercegovačke farmaceutske kuće Bosnalijek i ove godine tradicionalno je održan Porodični dan za zaposlene i njihove porodice. Bosnalijek njeguje tradiciju porodičnog okupljanja kao manifestacije posvećene njegovanju zdravih kolektivnih vrijednosti.

Ovom prigodom bh. farmaceutska kompanije dodijelila je zlatnike i zahvalnice zaposlenima koji su napunili 25 godina radnog staža u Bosnalijeku. Zlatnike i zahvalnice ove godine direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović uručio je Amiru Njuhoviću, Berini Pilipović i Muradiji Zulić.

Uzunović je kazao kako je Porodični dan tradicija, a da tradiciju treba njegovati.

"Nadam se da ćemo se i ubuduće ovako okupljati. Bosnalijek je velika porodica na koju morate biti ponosni", kazao je Uzunović.

Sve troje dobitnika zlatnika istakli su da nakon 25 godina rada čovjek se veže i za kompaniju i za ljude s kojima radi. Još kad se to i nagradi onda je to prava čast, poručili su Berina, Muradija i Amir.

Biznis.ba / Klix.ba

Podijeli sa drugima

  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Pokrenuo biznis

Admir Ganibegović, povratnik u Modriču: Živio sam u Njemačkoj, ali najljepši je rodni kraj

Admir Ganibegović se vratio u Modriču prije šesnaest godina, nakon što je početkom rata devedesetih godina morao napustiti svoj dom. Rat je proveo u izbjeglištvu u Njemačkoj, u Minhenu, a prve poratne godine proveo je u sarajevskom naselju Ilidža.