Promjene na čelu

Ruža Tomić Fontana nova direktorica Coca-Cole HBC u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH

image Ruža Tomić Fontana

Početkom jula došlo je do promjene na čelnom mjestu u Coca-Coli HBC u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, kada je mjesto glavne direktorice preuzela Ruža Tomić Fontana.

Ruža Tomić Fontana na mjesto direktorice poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria dolazi s mjesta direktorice Odjela za prodaju. Karijeru u Coca-Coli HBC počela je 2002. te je neprestano profesionalno napredovala radeći na nekoliko ključnih rukovodećih mjesta u području komercijalnih poslova, uključujući i pozicije direktorice Odjela za marketing, regionalne rukovoditeljice Odjela za prodaju i direktorice Odjela za komercijalne poslove za Hrvatsku.

Direktoricom Odjela za prodaju poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria imenovana je 2015. te je uspješnom preobrazbom prodajne ustrojbene jedinice, postavljanjem i primjenom kvalitetne prodajne strategije u tom periodu ostvarila rast prihoda i tržišnih udjela na svim trima tržištima. Uz to je uspješno unaprijedila odnose s kupcima, dodatno osnažila uključenost radnika i aktivno poticala kulturu inovacija unutar prodaje primjenjivu i u drugim poslovnim segmentima.

"Čast mi je preuzeti položaj glavne direktorice poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria i s našom upravom i radnicima nastaviti raditi na daljnjem rastu i osnaživanju položaja kompanije na svim trima tržištima. Ostajemo usmjereni na osluškivanje potreba naših potrošača, koji su nam oduvijek na prvom mjestu, te na razvoj partnerskih odnosa s našim kupcima i zajednicama u kojima poslujemo. Načela održivosti i društveno odgovornog poslovanja i dalje ćemo nastaviti ugrađivati i dosljedno primjenjivati u svim segmentima našeg poslovanja. Uz daljnja ulaganja u inovacije i nove proizvode, kao i osiguravanje najboljih radnih mjesta za naše radnike, uvjerena sam u nastavak našeg rasta i u idućim godinama“, izjavila je Ruža Tomić Fontana povodom preuzimanja čelnog mjesta u poslovnoj jedinici Coca-Cola HBC Adria.Biznis.ba / Klix.ba

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Pokrenuo biznis u Živinicama

VIDEO / Suad Bešlić: Čovjek koji se vratio kako drugi ne bi otišli

U okviru USAID Projekta "Jačanje uloge dijaspore u ekonomskom razvoju BiH" predstavljena je videopriča o Suadu Bešliću, poduzetniku koji se vratio iz Njemačke da bi pokrenuo biznis u Živinicama.