Sarajevo

Eldžam Trade d.o.o.: Bitno je steći povjerenje kupaca i partnera

image

Iako je za kompaniju Eldžam Trade d.o.o. Sarajevo sam početak osnivanja i rada bio jako težak, ipak je uspjela da zadobije povjerenje kupaca i poslovnih partnera, te tako postala bonitetno pouzdana kompanija u BiH prema istraživanju koje je provela kompanija LRC d.o.o. iz Sarajeva.

- Ovo priznanje nam daje podstrek da idemo dalje, odlučno u realizaciju ciljeva i težnji. Iza našeg uspjeha je jako puno truda i rada - kazala je predstavnica te kompanije Džida Bogućanin.

Također je istakla da su uspjeli izgraditi povjerenje i dobru poslovnu saradnju sa stabilnim, odgovornim i uspješnim kompanijama.

Ovakva nagrada je, zaključila je, bitna i za unaprjeđenje bh. ekonomije, jer privredni subjekti koji ulažu napore da postignu dobre rezultate postaju vidljivi i prepoznatljivi.

Kompanija Eldžam Trade d.o.o. Sarajevo je počela sa radom 2000. godine. Od tada uspješno radi i teži da svojim znanjem, kvalitetom i kreativnošću ispuni zahtjeve tržišta u rangu malih, srednjih i velikih tiraža.

Priznanje  Bonitetne zvijezde kompanija Eldžam Trade će dobiti na konferenciji pouzdanost 2017. koja će biti održana u oktobru ove godine, pišu Poslovne novine.

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Dijaspora investira

Nada u povratak: Almir Hodžić u Trnopolju proizvodi stočnu hranu

Almira Hodžića pronalazimo na farmi u Trnopolju. Posljednjih dana radi intenzivno na pripremama za izgradnju objekta i silosa koji će služiti za proizvodnju stočne hrane pri kompaniji FANA Arifagić.