Predsjednik RS

Dodik u Kostajnici: Odobrena sredstva za projekte

image Milorad Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Kostajnici sa predsjednikom Opštinskog odbora SNSD-a Nikolom Janjetovićem, koji je zahvalio Vladi Srpske za projekte koje je odobrila ovoj lokalnoj zajednici u narednom periodu.

Janjetović je nakon sastanka naveo da je Vlada Srpske odobrila 650.000 KM za obnovu regionalnog puta M-14, kao i 730.000 KM za projekat energetske efikasnosti za Osnovnu školu "Petar Mećava".

On je zahvalio i predsjedniku Srpske, iz čijeg će budžeta biti izdvojeno 15.000 KM za izgradnju ograde u dvorištu vrtića "Kestenko" u Kostajnici.

Dodik, koji je lider SNSD-a, rekao je danas nakon sastanka u Kostajnici da se politika uvijek mjeri po tome šta ostavi iza sebe i da je zbog toga SNSD jedina ispravna politička orijentacija koja može da obezbijedi stabilnost i razvoj Republike Srpske.

Lider SNSD-a je naveo da je sa predstavnicima Opštinskog odbora ove stranke u Kostajnici danas razgovarao o aktivnostima u ovoj opštini i o predstojećim izborima, te naglasio da ovaj odbor pokazuje političku snagu i da je spreman za izbore.

Dodik je naglasio da je Kostajnica imala najbolji period dok je SNSD bio na vlasti i da SNSD želi da vrati taj period.

On je naglasio da aktuelna vlast nastoji da pomogne svim opštinama, bez obzira ko je na vlasti, a da opozicija u Srpskoj, indukovana najčešće stranim faktorom, pokušava da sve obezvrijedi. 

Biznis.ba / SRNA

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Dijaspora investira

Nada u povratak: Almir Hodžić u Trnopolju proizvodi stočnu hranu

Almira Hodžića pronalazimo na farmi u Trnopolju. Posljednjih dana radi intenzivno na pripremama za izgradnju objekta i silosa koji će služiti za proizvodnju stočne hrane pri kompaniji FANA Arifagić.