Inovacija sa stilom

Addiko mirisna beskontaktna kartica u ponudi Addiko Bank a.d. Banja Luka

image

Klijenti Addiko Bank a.d. Banja Luka od danas su u prilici ugovoriti Addiko Debit MasterCard®, prvu Addiko beskontaktnu debitnu karticu, koja osim beskontaktne tehnologije plaćanja ima i poseban dizajn.

Addiko Debit Mastercard® ima jedinstvenu inovaciju sa stilom, naime, kartica ima miris jagode.
 
- Nastojimo našim klijentima ponuditi nešto više i drugačije, prateći digitalne, ali i druge trendove. Ovaj put se radi o jedinstvenom kartičnom proizvodu za plaćanje sa stilom koji je vertikalnog dizajna, što je jedinstven slučaj na prostoru regiona. Takođe, klijenti tokom kupovine uživaju i u mirisu, s obzirom na to da je Addiko Debit MasterCard ®jedina kartica koja miriše - istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.
 
Pečenko kaže da je plaćanje ovom karticom na internetu  znatno sigurnije, s obzirom na to da imaju implementiranu Addiko sigurnu kupovinu zasnovanu na MasterCard SecureCodu. 
 
Ovo je prva kartica iz MasterCard porodice koja je u ponudi Addiko Bank a.d. Banja Luka. Svi novi klijenti će dobiti po otvaranju tekućeg računa ovu novu karticu, a postojećim klijentima će, u skladu sa planiranom dinamikom, biti bez naknade zamijenjene postojeće kartice, novom Addiko Debit MasterCard®, saopćeno je iz Addiko Bank.

 

Biznis.ba

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Dijaspora investira

Nada u povratak: Almir Hodžić u Trnopolju proizvodi stočnu hranu

Almira Hodžića pronalazimo na farmi u Trnopolju. Posljednjih dana radi intenzivno na pripremama za izgradnju objekta i silosa koji će služiti za proizvodnju stočne hrane pri kompaniji FANA Arifagić.