Dugogodišnja zaposlenica

Žaklina Dimitrijević imenovana za člana Uprave "Addiko banke" Banja Luka

image Žaklina Dimitrijević

Žaklina Dimitrijević, dugogodišnja zaposlenica "Addiko banke", imenovana je za člana Uprave za finansije.

Tokom proteklih 10 godina, Žaklina Dimitrijević je bila na nekoliko rukovodećih pozicija unutar sektora finansija, uključujući i poziciju vršioca dužnosti izvršnog direktora početkom 2016. godine. Po zanimanju je diplomirani ekonomista, sa bogatim iskustvom u oblasti finansija, računovodstva i finansijskog kontrolinga.

- Zadovoljstvo mi je što su vlasnici i Nadzorni odbor banke prepoznali moj višegodišnji angažman i povjerili mi ovu zaista odgovornu funkciju. Posebno se radujem jer ovo imenovanje dolazi u periodu kada je banka počela poslovati pozitivno, te snažno jača svoju tržišnu poziciju - izjavila je Žaklina Dimitrijević, član Uprave za finansije u "Addiko banke"  Banja Luka.

Upravu "Addiko banke" Banja Luka čine Mario Ivanković, predsjednik Uprave, te Boštjan Pečenko i Žaklina Dimitrijević, članovi Uprave.

Biznis.ba / Avaz

Podijeli sa drugima

Prijavite se na feed ovog komentara Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment
Unesite kod sa slike:
  • email Pošalji prijatelju
  • print Verzija za štampu
  • Plain text Kao tekst


Priča sedmice

image
Porodica Vuković

FOTO: Proizvodili cvijeće iz nužde, danas respektabilni proizvođači

Goran Vuković iz Gomjenice kod Prijedora već petnaest godina zajedno sa porodicom uzgaja cvijeće i povrće. Ni on, ni supruga nisu imali zaposlenje i odlučili su da se bave proizvodnjom cvijeća. Imaju dvije odrasle kćerke koje im pomažu u poslu, a s njima rade i Goranov brat i snaha.